Print

st-smartphone-koffie

Wie de nodige jaren ervaring op het gebied van magazine-ontwikkeling op zijn conto heeft - zoals Contact Media - weet dat ontwikkeling, redactie en productie van een magazine slechts te vergelijken is met jongleren voor gevorderden. Met alles moet rekening worden gehouden: doelgroep, tone-of-voice, onderwerpkeuze, format, trends, redactionele mix, auteurs, marktpartijen, adverteerders...

Contact Media beheerst dit complexe spel tot in de puntjes, zowel inhoudelijk als procesmatig. Een hele reeks aan succesvolle magazine-lanceringen is daar het bewijs van.

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Tijdschrift IT Management

Tijdschrift IT Management (TITM) biedt IT executives alle informatie over de relatie tussen IT en business: van innovatie met IT, architectuur en informatiemanagement tot business alignment & fusion. Er is ook veel aandacht voor performance management, project & portfolio management, innovatieve applicaties (mobility, SaaS) en de laatste IT-trends en -technologieën waarmee IT de business kan versterken. Tijdschrift IT Management informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. De combinatie van de diverse congressen en de informatie in TITM zorgt ervoor dat de IT executives het hele jaar op de hoogte blijven van hun vakgebied.

IT executives, business managers, information managers, business- & IT-architecten, applicationmanagers, managers BI & performance management, demand managers en innovatiemanagers zien Tijdschrift IT Management als de belangrijkste bron van informatie voor een van de meest actuele topics van dit moment: de samenwerking tussen business en IT.

 

Outsource Magazine

Outsource Magazine is een autoriteit op het gebied van sourcing: van nearshoring, (far) offshoring, it outsourcing, outsource advies, BPO, HRM, klantcontact outsourcing, marketing outsourcing, administratie outsourcing, telecom outsourcing, KPO, RPO, learning outsourcing tot en met training outsourcing. Outsource Magazine informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. CIO’s, IT executives, demand-en supplymanagers, CFO’s, financieel managers en procurement officers zien Outsource Magazine als de belangrijkste bron van informatie voor een van de meest actuele topics op het gebied van Business en IT: Strategic Sourcing.

 

Boardroom IT

De invloed die informatie technologie heeft op het dagelijks leven, de economie, de maatschappij en de samenleving is nog nooit zo groot geweest. BoardroomIT biedt een brede groep van managers en topbestuurders buiten de gangbare doelgroep van IT verantwoordelijkheden een overzicht van de snelle ontwikkelingen in technologie, het biedt inspiratie en geeft een podium aan de denkers die er toe doen.

Deze tabloid wordt ook verspreid onder de bezoekers van de evenementen van ICT Media. Op deze manier kunnen de IT-verantwoordelijkheden die deze congressen bezoeken in hun eigen netwerk de discussie aangaan over vernieuwende toepassingen van ICT in hun eigen organisaties. Want alleen door een juiste kruisbestuiving van IT en de business zal een echt vernieuwende toepassing van ICT tot stand komen. De BoardroomIT tabloids bieden daarvoor de broodnodige inspiratie.